Parkeerbeheer op maat!

ProxiParking biedt all-in parkingbeheer op maat, ideaal voor eigenaars die zich willen bevrijden van de verplichtingen die gepaard gaan met hun beheer. Onze service omvat klantenwerving, onderhoud, facturatie, inkomstenoptimalisatie en geschillenbeheer, allemaal beheerd door een toegewijde contactpersoon. Vereenvoudig uw leven en bespaar tijd, terwijl u verzekerd bent van professioneel beheer van uw ruimte.

Onze diensten

De diensten die we aanbieden als onderdeel van onze service voor parkeerbeheer namens onze partnereigenaren.

Werven

ProxiParking zorgt voor de werving van huurders, de ondertekening van exclusieve huurcontracten en het veilige beheer van huurgaranties en toegang, zodat de overgang naar de start van elk huurcontract vlot verloopt.

Facturering

ProxiParking zorgt voor het volledige facturatieproces, van het opvolgen van betalingen tot aanmaningen, het beheer van geschillen en de indexering van huurgelden, zodat u zeker bent van een vlekkeloos financieel beheer van uw huuraccommodaties.

Rapportage

ProxiParking zorgt voor totale transparantie met zijn partner-eigenaars door maandelijks een gedetailleerd rapport te leveren met een overzicht van de totale parkeeractiviteit, wat een nauwkeurige en betrouwbare opvolging mogelijk maakt.

Technologie

ProxiParking innoveert op het vlak van parkeertoegang met zijn exclusieve connected technologie, die gebruikers een veilige en moeiteloze toegang tot hun parkings biedt, voor een vereenvoudigde en veilige parkeerervaring.

Onderhoud

Voor elk onderhoud, of het nu gaat om een defecte garagepoort of de installatie van bewakingscamera's, garandeert ProxiParking een snelle en efficiënte reactie dankzij zijn netwerk van kwaliteitsvolle dienstverleners, die de veiligheid en de goede werking van de installaties garanderen.

Bijstand

De helpdesk van ProxiParking is 7 dagen op 7 beschikbaar voor elke technische of administratieve vraag in verband met een van onze parkings, zodat u altijd onmiddellijk en doeltreffend geholpen wordt.

"Onze missie is om parkeigenaren volledig te ontzorgen bij het beheer van hun parkeerterreinen dankzij een all-in aanbod op maat.

Jean Verheyen

Manager van ProxiParking

Ben je eigenaar van een parkeergarage en op zoek naar een beheerder?

Onze sterke punten

13 jaar ervaring

Met 13 jaar ervaring zet ProxiParking zich in voor zijn partner- en huurdersklanten en biedt het een uitzonderlijke service voor parkeerbeheer op maat.

Jong, dynamisch team

Bij ProxiParking zorgt ons jonge, dynamische team voor energie en frisse ideeën in de manier waarop we uw parkings beheren.

Parkeren.be

ProxiParking onderscheidt zich door zijn promotietools, met name Parking.be, dat de zichtbaarheid en aantrekkelijkheid van onze parkings maximaliseert voor een breed publiek.

Ze vertrouwen ons

Getuigenissen

Uitstekende samenwerking met ProxiParking, die onze parkings al meer dan 10 jaar volledig transparant beheren! Een service waar we niet zonder zouden kunnen.

Bernard V.

Eigenaar, Ukkel

Als eigenaar van een parking ben ik uiterst tevreden over de beheersdiensten van ProxiParking. Jean en zijn team regelen alles efficiënt, van facturatie tot onderhoud, waardoor ik me rustig kan concentreren op mijn andere activiteiten.

Hubert T.

Eigenaar, Etterbeek

De aandacht die je besteedt aan klantenservice en je constante beschikbaarheid versterken onze vertrouwensrelatie. Ik voel me echt gesteund en begrepen in elk aspect van het management.

Albert V.

Eigenaar, Brussel

Vergelijk lijsten

Vergelijk